PERHATIAN KEPADA ANDA YANG MENGALAMI DILEMA MASALAH NAFAS ATAU BAU MULUT WALAUPUN DAH KERAP GOSOK GIGI!

TERBONGKAR!
BAGAIMANA 21,755+ ORANG PENGGUNA BERJAYA ATASI MASALAH NAFAS DAN BAU MULUT!

Hanya Guna 3x Sehari untuk Nafas yang Kekal Segar Sepanjang Hari

Dah Penat Cuba Macam-Macam Cara Tapi Nafas Masih Berbau?

Nak bercakap dengan orang lain pun jadi malu sebab risau ada yang datang tegur bau nafas atau mulut anda!

Apa PUNCA Nafas Berbau Walaupun Anda Dah Cuba Macam-Macam Cara?

Ini kata pakar….

Tak Jaga Kesihatan Mulut

Ramai yang ambil mudah penjagaan kesihatan mulut dan menyebabkan nafas/mulut berbau

Sisa Makanan Celah Gigi

Sisa makanan yang tidak dibersihkan dengan sempurna antara punca mulut berbau

Gusi Bengkak atau Luka

Bahagian gusi yang bengkak dan terluka mudah dijangkiti kuman dan menjadikan mulut berbau

Masalah Tonsil

Masalah tonsil pun antaran punca penyebab mulut berbau. Memang sakit kalau dah kena. Nak makan dan minum pun jadi tak berselera

bawah ni adalah cara popular pilihan pengguna untuk hilangkan masalah mulut berbau....

Ni adalah antara pilihan yang ramai dah cuba tapi kesannya hanya sekejap,tak macam anda harapkan dan mulut masih lagi berbau

Dah pelbagai jenis ubat gigi dah cuba dari yang murah sampaikan yang paling mahal, tapi tetap tak ade perubahan

Mengunyah gula-gula getah boleh memberi kesan buruk pada sendi rahang anda jika berlebihan. Nak tunggu sakit dulu ke baru nak berhenti mengunyah?

Setiap 2-3 jam Sekali kena gosok gigi? sehari dua tu mungkin boleh, tapi kalau dah tiap hari nak buat memang tak sempat

Anda mesti dah penat cuba bermacam-macam cara untuk selesaikan masalah bau mulut,

Tapi hasilnya masih tak seperti yang anda impikan!

Duit pun dah banyak keluar, tapi tak jugak berkesan.

Belum kira side effect lagi tu..

Nak tahu jalan penyelesaian paling

MUDAH, SELAMAT dan BERKESAN?

memperkenalkan Cara Terbaru untuk Bantu Anda Selesaikan Masalah Bau Mulut!

NYLA ORAL CARE

Produk Penjagaan Mulut dan Gigi Pertama di Malaysia!

d4cf8774-e87b-4e9a-818a-da91570d1380

Fungsi Nyla Oral Care

  • Berkesan menghilangkan Bau mulut
  • Menghilangkan bakteria dalam mulut
  • Membantu menguatkan gigi dan gusi
  • Memberikan nafas segar
  • Menghilangkan masalah sensitif dan ngilu gigi
  • Memutihkan gigi dengan cara selamat
6c750fbf-b68b-4efb-810e-2d443c75d623

Kesan Hebat Penggunaan Nyla Oral Care!

  • Nafas lebih segar dengan rasa pudina yang sejuk dan menyegarkan
  • Meresap jauh kedalam mulut untuk melawan punca nafas berbau
  • Menghapuskan 99.9% bakteria dalam mulut yang menyebabkan masalah bau mulut
  • 10x ganda perlindungan untuk gigi dan gusi yang lebih sihat dan kuat
  • Memberikan perlindungan 24 jam daripada kuman penyebab bau mulut
  • 10x ganda lebih berkesan untuk membantu memutihkan gigi
2664f5da-e73b-48fc-a383-e89fd27a98d6

Siapa yang perlu guna Oral Care?

  • Mereka yang dah ikhtiar pelbagai cara tapi bau mulut tetap juga tak hilang-hilang
  • Mereka yang nak gigi dan gusi yang lebih sihat dan kuat
  • Mereka yang kerap alami masalah gusi berdarah masa gosok gigi
  • Mereka yang sering kena ulser
  • Mereka yang nak lindungi diri daripada bakteria penyebab bau mulut
  • Mereka yang nak atasi masalah gigi sensitif

Produk Berdaftar Dan Ada Kelulusan KKM

100% Selamat dan Tiada Kesan Sampingan

Nyla Oral Care Mudah Sangat Nak Guna!

Anda cuma perlu ikut 5 langkah ni..

Betul ke Oral Care ni Berkesan?

Lihat apa kata pengguna kami lepas menggunakan Oral Care..

0
Botol Telah Terjual Sejak 5 Bulan Pelancaran

Hari ini Anda Sangat Sangat Bertuah!

Jika anda order sekarang, kami akan bagi FREEGIFT Bernilai sehingga RM69 ini!

Bonus ini HANYA akan jadi milik anda jika anda order sekarang di laman ini.

Kami sangat yakin Nyla Oral Care mampu membantu anda untuk mendapatkan kesihatan yang mulut lebih baik juga nafas yang lebih segar

Order Sekarang, Bayar pada posmen DHL masa barang sampai (COD)

Order sekarang dan buat pembayaran pada posmen DHL masa barang sampai

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order sekarang dalam website ini dan bayar pada posmen DHL bila barang anda sampai

  • Barang akan sampai dalam masa 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang cukup untuk bayar pada posmen DHL masa penerimaan barang.
  • Posmen DHL akan menghubungi anda terlebih dahulu sebelum mereka membuat penghantaran.
  • CAS TAMBAHAN RM8 UNTUK SERVIS COD

*Service Cash On Delivery (Barang Sampai Baru Bayar) tertakluk kepada kawasan Semenanjung Malaysia Sahaja.

ORDER SEKARANG SEBELUM PROMOSI INI DITUTUP!

Jangan Terlepas Peluang untuk dapatkan promosi Nyla Oral Care!

Promosi Tamat dalam…

Jom order sekarang dengan harga promosi dan tebus Freegift bernilai sehingga RM69

Pilih Pakej anda dan tekan button dengan harga promosi dan ORDER SEKARANG di bawah untuk buat tempahan.

Amaran! Promosi ini akan ditamatkan pada bila-bilamasa sahaja. Selepas ini anda perlu bayar RM457 dan tiada special gift yang akan diberikan

Pakej Jimat

RM129 RM97
  • 1 Botol Oral Care (50ml)
  • FREE 1 Travel Pack Oral Care (15ml)

Pakej Family

RM387 RM197
  • 3 botol Oral Care (150ml)
  • FREE Travel Pack Oral Care (15ml)
  • FREE Pouch Travel Makeup
  • FREE Facial Mask
  • FREE Digital Tasbih
  • FREE Loket Emas

FREEGIFT BERDASARKAN SELAGI STOK MASIH ADA ATAU SEBELUM TAMAT WAKTU

Penghantaran Pantas!

Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 1-5 hari bergantung pada lokasi penerima

100% Jaminan Wang Dikembalikan!

Wang akan dipulangkan jika anda tidak berpuas hati dengan produk. 100% bebas risiko!

Servis COD CHL

Order dulu dan bayar kemudian pada posmen DHL masa barang sampai.

Soalan yang pengguna Nyla Oral Care selalu tanya pada kami?

Nyla Oral Care ini boleh digunakan untuk semua peringkat umur terutamanya orang dewasa dan kanak-kanak yang mementingkan penjagaan kesihatan mulut, gigi dan gusi

Ya sangat sesuai. Kandungan bahan semulajadi yang selamat untuk digunakan dan berkesan untuk anda yang nak rawat masalah gigi ngilu dan sensitif

Produk ini tidak berbahaya.Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan. Produk ini berdaftar dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT1911027891K.

Sebotol Nyla Oral Care ini mengandungi isi kandungan 50ml dan boleh digunakan untuk 30-45 hari penggunaan (bergantung pada kekerapan penggunaan)

Dengan penggunaan konsisten (2-3 Kali sehari), Nyla boleh membantu menjaga kebersihan mulut anda dan mengekalkan nafas sepanjang hari.

Nyla Oral Care hanya mengandungi bahan semulajadi yang disahkan selamat dan tiada kesan sampingan jika tertelan.

Kami sarankan penggunaan 2-3 kali sehari untuk dapatkan kesan yang terbaik

Gunakan Nyla Oral Care setiap kali SELEPAS anda memberus gigi.

Nyla Oral Care ni ada rasa peppermint yang sejuk dan menyegarkan mulut

Kami memeng menggalakkan perokok menggunakan NYla Oral Care. Selain boleh hilangkan bau mulut, anda juga dapat atasi masalah gigi yang lain seperti (berkerak/kuning).

Expiry date untuk Nyla Oral Care ini adalah 18 bulan selepas produk dibuka

Proses penghantaran mengambilan masa 1-5 hari  bekerja bergantung pada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di +6010- 5067 150

error: Content is protected !!